Huur je buitensauna en spa

Huur een sauna en spa voor je eigen tuin!

Sauna en spa zijn heerlijk ontspannend, maar niet iedereen vindt het prettig om naar een publieke wellness te gaan. Bij ons huur je gewoon een sauna of spa voor in je eigen tuin.

Je huurt hem voor een weekje of meer en wij komen hem met alles erop en eraan in je tuin plaatsen.
Zo kan je onbeperkt met het hele gezin genieten van je eigen privé-wellness.

Waarom een sauna of spa huren?

Misschien overweeg je om echt een sauna of spa te installeren bij je thuis, maar heb je nog twijfels. Misschien heb je geen plaats binnen en wil je uitproberen hoe het is om een sauna en spa in de tuin te hebben. Dan is het zeker interessant om een sauna en spa te huren voor een bepaalde tijd. Na een weekje of langer genieten in je eigen privé sfeer, kan je beslissen of je wil overgaan tot een aankoop.

We plaatsen de sauna samen met de spa en komen hen ook weer ophalen op het afgesproken tijdstip.

Complete service

Als je bij ons een sauna huurt, hoef je alleen maar te bepalen waar die komt te staan en voor hoe lang. Geen zorgen, geen tijdrovende voorbereidingen en ook geen zoektocht naar onderhoudsproducten.

We bezorgen je:

  • sauna op wielen met houtkachel voor 5 personen
  • spa op wielen met houtkachel voor 5 personen
  • pakket aan brandhout 

Plaatsing van de sauna en spa

Om de sauna en/of spa te kunnen plaatsen, moeten we zeker zijn dat je tuin bereikbaar is vanop de straat. Er is minstens een doorgang naar de tuin nodig van 2,5 meter.

Verder zorg je voor:

  • een stopcontact voor de spa
  • een tuinslang om de spa te vullen

De sauna werkt met een houtkachel, dus daar zijn geen voorzieningen voor nodig.

Tarieven

Vind je het een aantrekkelijk idee om tijdelijk je eigen sauna of spa in de tuin te hebben, neem dan contact met ons op.

Wil je liever op ons privé- en volledig afgesloten terrein komen genieten van onze comfortabele accommodatie met alles erop en eraan, zelfs een luxueuze overnachting als je dat wenst, kijk dan even naar de mogelijke arrangementen.

Mocht de ervaring van een privé wellness je bevallen, kan je bij ons ook een complete wellness-container kopen.
We maken en installeren die volledig op maat naar jouw smaak, met of zonder aankleding.

Bij ieder verhuur vragen wij een waarborg ter waarde van €500. Leveringstarieven bedragen €1/km bij enkel verhuur sauna of spa en €1,75/km bij verhuur combi pakket. Locatie van vertrek is Tolstraat 34A te Nieuwerkerken (Aalst).